Ervaringen van anderen
Mooie woorden die ik heb mogen ontvangen van kinderen, jongeren, ouders en collega’s uit het werkveld:

Manon:

“Als moeder zijnde heb ik Sanne ervaren als een erg lieve, integere kindercoach. Ze is erg toegankelijk. Mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak. Tijdens de gesprekken werd er gewerkt aan een moodboard, dit was erg leuk! De coaching van Sanne heeft mijn dochter erg goed gedaan. Ze heeft meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld gekregen. Daardoor weer veel leuke vriendschappen op haar pad. Blij kind, blije moeder. Bedankt voor je hulp Sanne! Lieve groetjes Manon.”

zonlicht achter blad

Jasper:

“Ik heb het geluk gehad om door Sanne gecoacht te mogen worden. Al vanaf de allereerste minuut dat ik bij haar was, voelde ik mij gelijk erg op mijn gemak en voelde ik dat ik mijn gevoelens en emoties goed kwijt kon bij haar. En dat was ook zo. Ze heeft mij heel erg geholpen. Ik ben erg blij dat ik haar als coach heb mogen meemaken. Heel erg bedankt, Sanne!”

Sophie:

“Toen ik voor het eerst naar Sanne ging, vond ik het best spannend. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Maar ik voelde me snel op mijn gemak bij Sanne. Ik kon alles aan haar kwijt en dit vond ik dus ook erg fijn. Ze heeft me geholpen om over mijn onzekerheden heen te komen en me beter in mijn vel te laten voelen. Dit is ook zeker gelukt. Heel erg bedankt!”

N. Jansen:

“Vanuit mijn werk, als pedagoog en trajectbegeleider op een VMBO school, heb ik Sanne ingeschakeld ter ondersteuning van een leerling. Sanne heeft de gave om precies aan te sluiten bij het kind. Het kind staat voor Sanne altijd centraal. Samen met het kind gaat zij op zoek naar nieuwe manieren om de draaglast voor het kind te verkleinen zodat het kind weer kan gaan stralen. Ze legt het kind nooit iets op, ze laat de keuzes altijd bij het kind. Sanne kan haar vinger haarfijn op de gevoelige plek leggen en het kind motiveren om hier samen mee aan de slag te gaan. Ze gelooft dat elk kind bijzonder en talentvol is, zij zal er dan ook alles aan doen om dit gevoel van zelfvertrouwen weer terug te geven aan het kind. Ook in de samenwerking met mij is Sanne erg professioneel en tegelijkertijd zeer benaderbaar. Ze heeft hart voor haar werk en doet dit dan ook vol passie. In verhouding met andere ervaringen is dit echt een verademing voor ons als school!”

Yvonne:

“Mijn zoon is meer op zijn gemak  bij kinderen in de klas en hij uit zich veel beter. Hij durft nu iemand uit te nodigen om mee te spelen. Hij durft nu te vragen of hij mee mag spelen of iemand te vragen, om met hem te spelen. Dit zijn dan kinderen die hij net ontmoet heeft op een speelplaats. Voorheen durfde hij dit echt niet, bang om af gewezen te worden. Hier door heeft hij meer vriendjes gekregen.  Ook durft hij zijn grens eerder aan te geven. En als situaties uit de hand dreigen te lopen, dan loopt hij ervan weg.
Ik ben heel erg blij dat jij mijn zoon hebt willen coachen>! Het is er een vrolijker kind door geworden, die nu met plezier met andere kinderen speelt en naar school gaat. Mijn dank hiervoor.”