Theekransjes

“We schenken niet alleen thee, maar vooral ook AANDACHT en wat je AANDACHT geeft GROEIT!”

Dit is het motto van de officiële Theekransjes methode waar ik onderdeel van ben. Deze ‘Theekransjescommunity’ bestaat uit gecertificeerde professionals uit Nederland, België en Duitsland die allemaal op eigen wijze en voor doelgroepen die zij belangrijk vinden, theekransjes organiseren.

In het volgende filmpje krijg je een indruk van het Theekransje ‘Voor Mama en Mij’ dat ik gegeven heb. Dit Theekransje vond plaats bij Coco-Mat in Arnhem.

“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.”

Wat houdt een theekransje precies in?

Vanuit coachpraktijk Sanshine geef ik Theekransjes met verschillende thema’s. We drinken samen thee, eten lekkere hapjes, kletsen met elkaar en doen iets passend bij het thema.

Ingrediënten die bij een Theekransje volgens de Theekransjesmethode horen:

  • Thee (of iets anders te drinken)
  • Speciale Theekopjes
  • Wat lekkers
  • Gezelligheid staat voor op
  • Creativiteit, spel en natuur
  • Praten over wat je bezig houdt

Zo is er het Theekransje ‘Mama en Ik’ waarbij moeders samen met hun zoon of dochter een ‘Mooie Dingen Doosje’ knutselen. Andere thema’s die aan bod komen:

Theekransje ‘Mijn hond en ik’
Dit Theekransje is voor kinderen in de basisschoolleeftijd. We knutselen dan samen iets voor onze eigen hond. Yindi is daarbij aanwezig en heeft de belangrijke taak om jullie zelfgemaakte hondenspeeltjes goed te keuren.

Theekransje ‘Mijn vriend(innet)je en ik’
Vriendschappen zijn belangrijk, hoe jong of oud je ook bent. We knutselen een mooi vriendschapssymbool voor jullie samen en jullie leren elkaar nóg beter kennen.

Theekransje voor Mij!
Jij bent belangrijk! Tijdens dit theekransje maken of doen we iets dat jou helpt in het krijgen van meer zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Wil jij ook graag een keertje komen? Neem dan contact met mij op!